maandag 30 maart 2009

Ik heb 'm: een poken!

Vorige week was ik jarig en ik had maar 1 wens: een Poken. Ik had er over gelezen en een collega van mij had er al eentje en het leek mij een mooi cadeau. En gelukkig, ik kreeg 'm ook! Snel uitgepakt, in de laptop gestopt en geactiveerd. Mijn eigen informatie toegevoegd en toen was ie klaar voor gebruik. Maar ja, met wie moet ik nu poken? Het klinkt een beetje raar om op iemand af te stappen en te vragen "wil je met me poken?". Wie weet wordt je wel aangeklaagd.. Nu kan ik natuurlijk met mijn collega gegevens van de pokens uitwisselen, maar ja, die ken ik al. Net lid geworden van een groep op LinkedIn om eens te kijken wie daar nu op zitten. Uit mijn directe netwerk zag ik er 2, dus als ik die tegen kom weet ik in ieder geval dat die ook zo'n leuk dingetje hebben. De leden van de pokengroep op LinkedIn zijn een discussie gestart over de vraag hoe poken succesvol wordt en hoe je er voor kan zorgen dat Poken het alternatief wordt voor visitekaartjes. Een echt antwoord is nog niet gevonden. Een discussie over het gebruik van Pokens in het onderwijs heb ik nog niet gevonden. Ik denk dat het daar nog te vroeg voor is :-).

4 opmerkingen:

 1. Mag je ook lid worden zonder Poken???

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @anoniem: als je de LinkedIn groep bedoeld: vast wel! Maar als je nu ook een Poken neemt kunnen we misschien gegevens uitwisselen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nu moeten we elkaar alleen nog f2f tegen komen....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Wilfred: en dan informatie met elkaar uitwisselen die we via linkedin al hebben :-) misschien op de ORD? Er komt vast wel een keer een gelegenheid!

  BeantwoordenVerwijderen